Despre noi

“Dragostea pentru haine face parte din viata mea inca din anii primelor amintiri. Am stiut mereu ca vreau sa daruiesc femeilor zambete si incredere in propria frumusete!”

Carolina D este brandul care a luat nastere din dorinta de a oferi clientelor mele haine exclusiviste, cu finisaje de cea mai buna calitate din materiale certificate. Acum hainele care imi poarta numele sunt prezente in mai multe mall-uri din Europa sau in magazinele de pe promenadele oraselor turistice.

Toate colectiile CarolinaD sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate in fabrica proprie, din UE, ultramoderna, dotata, printre altele, cu linie automata de croit. Valoarea totala a investitiei in linia de productie depaseste 500.000 de euro. Inainte sa fie lansat, un produs care poarta semnatura CarolinaD, trece prin mai multe stadii de dezvoltare si testare. Astfel dupa schita designerului este proiectat tiparul digital dupa care se realizeaza prototipul 1, 2 si chiar 3. Dupa fiecare prototip designerului impreuna cu tehniciienii nostri fac ajustarile de fitting, calibreaza tiparul cu materialul, imbunatatesc finisajele si schimba accesoriile. Odata adus la forma finala se incheie procesul de creatie si dezvoltare si modelul este gata sa intre in productia de serie, in baza unui tipar final digital gradat. 

Descopera conceptul prin fiecare model in parte, 100% made in UE!

CarolinaD celebreaza femeia increzatoare in sine, care viseaza sa sparga barierele vestimentare si care vrea sa isi descopere cea mai buna varianta a sa. Imi doresc sa incurajez femeile sa se redescopere, sa isi puna in valoare frumusetea, sa poarte culori si croieli indraznete. CarolinaD stie ca in orice femeie se ascunde o diva, care are nevoie doar de hainele potrivite pentru a impresiona.

Carolina este exuberanta, nonconformista, sexy si temperamentala, la fel ca tine. Poti fi sigura ca nu vei putea trece niciodata neremarcata purtand o haina CarolinaD. Fii gata sa cuceresti cu fiecare aparitie! 

#callmecarolina #getadivalook