Despre noi

Carolina D este brandul 100% romanesc care a luat nastere din dorinta de a oferi clientelor mele haine exclusiviste, cu finisaje de cea mai buna calitate din materiale certificate. Acum hainele care imi poarta numele sunt prezente in mai multe mall-uri din Europa sau in magazinele de pe promenadele oraselor turistice. In Bucuresti, clientele ne pot vizita in showroomul nostru din zona Dorobanti/Piata Romana (Cihoschi Stanislav, nr 12) amplasat la parterul unei vile exclusiviste, construite in 1942 si conservate in perfecta stare de functionalitate si design. 

Toate colectiile CarolinaD sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate in fabrica proprie, din UE, ultramoderna, dotata, printre altele, cu linie automata de croit. Valoarea totala a investitiei in linia de productie depaseste 500.000 de euro. Inainte sa fie lansat, un produs care poarta semnatura CarolinaD, trece prin mai multe stadii de dezvoltare si testare. Astfel dupa schita designerului este proiectat tiparul digital dupa care se realizeaza prototipul 1, 2 si chiar 3. Dupa fiecare prototip designerul impreuna cu tehniciienii nostri fac ajustarile de fitting, calibreaza tiparul cu materialul, imbunatatesc finisajele si schimba accesoriile. Odata adus la forma finala se incheie procesul de creatie si dezvoltare si modelul este gata sa intre in productia de serie, in baza unui tipar final digital gradat. 

Descopera conceptul prin fiecare model in parte, 100% made in Romania!

CarolinaD celebreaza femeia increzatoare in sine, care viseaza sa sparga barierele vestimentare si care vrea sa isi descopere cea mai buna varianta a sa. CarolinaD stie ca in orice femeie se ascunde o diva, care are nevoie doar de hainele potrivite pentru a impresiona.

Carolina este exuberanta, nonconformista, sexy si temperamentala, la fel ca tine. Poti fi sigura ca nu vei putea trece niciodata neremarcata purtand o haina CarolinaD. Fii gata sa cuceresti cu fiecare aparitie! 

#callmecarolina #getadivalook

Showroom Bucuresti

Piata Romana, Str Stanislav Cihoschi 12, Sect 1 Bucuresti.

Vis a Vis de Scoala Elena Vacarescu

Parcare gratuita in curtea interioara.

Luni-Duminica: 12:00 - 20:00

Telefon
0790659584 

Sunati-ne

Pentru comenzi online:

ne puteti contacta telefonic in intervalul orar 10:00 - 18:00, de luni pana vineri: 0733112200 


Pentru magazinul din Bucuresti:

0790659584 

Scrieti-ne

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.