Despre noi

Carolina D este brandul 100% romanesc care a luat nastere din dorinta de a oferi clientelor mele haine exclusiviste, cu finisaje de cea mai buna calitate din materiale certificate. Acum hainele care imi poarta numele sunt prezente in mai multe mall-uri din Europa sau in magazinele de pe promenadele oraselor turistice. In Bucuresti, clientele ne pot vizita in showroomul nostru din zona Dorobanti/Piata Romana (Cihoschi Stanislav, nr 12) amplasat la parterul unei vile exclusiviste, construite in 1942 si conservate in perfecta stare de functionalitate si design. 

Toate colectiile CarolinaD sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate in fabrica proprie, din UE, ultramoderna, dotata, printre altele, cu linie automata de croit. Valoarea totala a investitiei in linia de productie depaseste 500.000 de euro. Inainte sa fie lansat, un produs care poarta semnatura CarolinaD, trece prin mai multe stadii de dezvoltare si testare. Astfel dupa schita designerului este proiectat tiparul digital dupa care se realizeaza prototipul 1, 2 si chiar 3. Dupa fiecare prototip designerul impreuna cu tehniciienii nostri fac ajustarile de fitting, calibreaza tiparul cu materialul, imbunatatesc finisajele si schimba accesoriile. Odata adus la forma finala se incheie procesul de creatie si dezvoltare si modelul este gata sa intre in productia de serie, in baza unui tipar final digital gradat. 

Descopera conceptul prin fiecare model in parte, 100% made in Romania!

Mai vrem sa stii ca: 

Ne-am dedicat întreaga energie si experienta in a descoperi si patenta croieli, forme si modele care să iti puna in evidenta silueta indiferent de tipul acesteia. Si am reusit. Hainele noastre au calitatea incontestabila de a te face să te simti speciala indiferent de momentul zilei în care alegi să le porti sau de evenimentul la care iti vei face aparitia. Vrem ca tu, cea care alegi CarolinaD, sa fii mereu speciala si in centrul atentiei. Produsele CarolinaD nu vor trece niciodata neremarcate iar tu vei fi, de fiecare data, admirata. Alege sa porti un produs CarolinaD si convinge-te de efectul acestuia asupra oamenilor din jur. Cel mai des clientele noastre povestesc faptul ca toate lumea le-a admirat tinuta sau ca au primit multe intrebari in legatura cu brandul de la care au achizitionat produsele. Aceste mesaje sunt cel mai mari complimente pentru noi.
Chiar si cele mai simple modele semnate CarolinaD se remarca imediat prin perfectiunea croielilor, prin designul unic dar si prin materialele si accesoriile de cea mai inalta calitate. 
Obiectivul nostru principal este acela ca hainele sa se "aseze perfect", motiv pentru care inainte sa lansam un model, acesta este probat de zeci de ori, pe siluete, inaltimi si marimi diferite, tiparul fiind adaptat constant pana ce "produsul nu mai face nicio cuta". La shootinguri, modelul poarta, intotdeauna, primul produs marime standard XS(34), iesit de pe linia de productie din fabrica si, fara nicio exceptie, ii vine perfect. 

Un alt obiectiv primordial pentru noi este acela de a crea haine sustenabile ce pot fi purtate si repurtate pe termen lung, fara sa se deterioreze (opusul hainelor de unica folosinta care au invadat piata europeana). Noi ne gandim la viitor si ne dorim sa descurajam risipa. Procesul nostru de productie este digitalizat si automatizat, ceea ce ne permite sa reducem cu pana la 95% rezidurile de tesatura rezultate in urma procesului de croire. 

CarolinaD celebreaza femeia increzatoare in sine, care viseaza sa sparga barierele vestimentare si care vrea sa isi descopere cea mai buna varianta a sa. CarolinaD stie ca in orice femeie se ascunde o diva, care are nevoie doar de hainele potrivite pentru a impresiona.

Carolina este exuberanta, nonconformista, sexy si temperamentala, la fel ca tine. Poti fi sigura ca nu vei putea trece niciodata neremarcata purtand o haina CarolinaD. Fii gata sa cuceresti cu fiecare aparitie! 

#callmecarolina #getadivalook

Showroom Bucuresti

Piata Romana, Str Stanislav Cihoschi 12, Sect 1 Bucuresti.

Vis a Vis de Scoala Elena Vacarescu

Parcare gratuita in curtea interioara.

Luni-Duminica: 

12:00 - 20:00

Telefon
0790659584 

office@mynameiscarolina.com

Sunati-ne

Pentru comenzi online:

ne puteti contacta telefonic in intervalul orar 10:00 - 18:00, de luni pana vineri: 0733112200 


Pentru magazinul din Bucuresti:

0790659584 

office@mynameiscarolina.com