Livrari si retur


LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid in 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii online, in functie de dinamica stocurilor. Pentru orice localitate din Romania coletul ajunge la dvs in 1-2 zile lucratoare, pentru strainatate, in functie de tara/regiune, in 2-5 zile lucratoare. Livrarile cu plata ramburs se fac EXCLUSIV pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara teritoriului Romaniei coletul se va expedia numai dupa confirmarea platii comenzii. De asemenea, comenzile plasate pe magazinul online pot fi ridicate personal din showroomul nostru din Bucuresti: Cihoschi Stanislav, nr 12, Sector 1. Bucuresti (zona Dorobanti - Piata Romana).
Daca alegeti sa nu plasati comanda online, pentru a fi sigura ca un model/marime/culoare se afla pe stoc in showroom sau pentru a-l rezerva pentru 48 de ore va rugam sa trimiteti un e-mail cu solicitarea dvs folosind formularul din sectiunea contact. Va recomandam sa asteptati confirmarea colegilor nostri cu privire la disponibilitatea produsului dorit.

CUM SE POT RETURNA PRODUSELE ACHIZITIONATE ONLINE?

Toate produsele comercializate de CarolinaD sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Cumparatorul poate returna produsele CarolinaD in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, in baza unei notificari scrise in prealabil. Adresa pentru retur este: Cihoschi Stanislav, nr 12, Sector 1. Bucuresti, 0733112200. Va rugam sa trimiteti coletul DOAR insotit de o notificare transmisa pe e-mail: carolinadatelier@gmail.com

Cum transmit notificarea de retur? Trimite-ne un e-mail care sa cuprinda urmatoarele informatii:

- nume si prenume Cumparator,

- contul IBAN in care se vor returna banii,

- denumirea produselor si numarul de produse din fiecare sortiment returnate.

Pentru o procesare eficienta a returului NU TRIMITETI contul IBAN in colet scris pe foaie, ci prin e-mail impreuna cu celelalte informatii enumerate mai sus. 

Produsele vor fi returnate DOAR printr-o firma de curierat la sediul din Bucuresti (exclus Posta), in conditii bune, cu sigiliul de retur intact, neutillizate, insotite de etichete si de o copie dupa factura. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Firma care administreaza brandul CarolinaD işi rezerva, conform O.G. 130/2000, dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.

 

CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL RETURULUI SI CINE ACHITA CONTRAVALOAREA RETURULUI? 
Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 14 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul nostru din Bucuresti. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face, in cont, in termen de maximum 10 zile de la receptionarea coletului retur. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs!!! Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia. Pentru livrarile nationale, in cazul in care contravaloarea facturii a fost platita in lei, este obligatoriu sa ne transmiteti un cont al unei banci din Romania. Returul se poate plati intr-un cont international doar daca plata a fost facuta in Euro. 

​CUM SE POATE INLOCUI UN PRODUS?

Clientul poate returna produsele livrate ce nu ii satisfac asteptarile, spre a fi inlocuite cu altele in termen de 30 de zile, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. Pentru inlocuirea produslui este necesar sa trimiteti prin curier produsul pe care doriti sa il schimbam, pentru a fi receptionat si verificat. NU TRIMITETI COLETUL CU SCHIMB LA CURIER! Abia apoi putem expedia noul produs comandat. Costurile tur-retur pentru schimbul produsului sunt achitate de catre client! Pentru a evita, pe cat posibil, o astfel de situatie, va rugam sa consultati tabelul de marimi si sa va masurati corect circumferintele bust, talie si soldului! In plus, va recomandam sa va uitati atent in poze la toate detaliile produselor si sa cititi integral descrierea. Schimbul nu se poate face in sistem ramburs prin curier, fara verificarea produsului ce urmeaza sa fie schimbat! In cazul in care noul produs solicitat nu este disponibil, vom returna contravaloarea produsului. 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: - Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta - Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta - Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. 
Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.